G-C2VV92TBMZ
030 - 2766 431 / 06 - 2290 7225 | 24 uur per dag bereikbaar info@aafkesmienk.nl

Heb zo’n rondom goed gevoel over de uitvaart. Doet zo goed!!!

 

 

Han Pouwer

Partner van overledene

Omdat ik mijn nabestaanden zoveel mogelijk wil ontlasten denk ik al een tijdje over wat ik moet regelen rond mijn overlijden en wat mijn wensen zijn.

In het gesprek met Aafke werd me duidelijk dat ik een aantal dingen over het hoofd had gezien en ook dat er meer mogelijk is dan ik dacht.

Het was een heel prettig gesprek waarin Aafke zich met succes inzette om echt te begrijpen wat belangrijk voor me is en er in slaagde me te helpen dat om te zetten in concrete vormen.

Maris Könning

Ik was er erg van onder de indruk dat jullie binnen een halfuur na het bellen al bij ons waren. Jullie hebben ont-zet-tend hard gewerkt en ik had al heel snel vertrouwen in jullie. Er werd echt naar ons geluisterd, ik voelde me gehoord. Zelfs met de Corona mondkapjes op en wilde in je oor hijgende honden terwijl je aan de telefoon was bleven jullie geconcentreerd bezig.

Mama zou tevreden zijn geweest.

 

Roos Rövekamp

Dochter van overledene

Door de respectvolle, betrokken manier waarop Aafke alles rondom het overlijden en de crematie van mijn moeder heeft begeleid en geregeld is het een nog mooier afscheid geworden. Ze heeft ons echt ontzorgd, wat extra prettig is in verdrietige tijden.

Janine Pereboom

Dochter van overledene

Aafke's Uitvaartbegeleiding staat voor inzet bij begeleiding van de uitvaart en bij beantwoording van vragen en aangeven van wensen m.b.t. het levenseinde
Adres:
Lijsterhaag 22
3993 AT  Houten
KvK: 76430324